Jdi na obsah Jdi na menu

Tavíkovice - Skalice 0:5 (0:1)

7. 6. 2022

Tavíkovice - Skalice 0:5 (0:1)

G: vlastní, M.Vyžrálek (L.Venhuda), Mar.Kölbl (bez asistence), M.Vyžrálek (?), M.Vyžrálek (Jan Jonák)

Žluté karta: 

Sestava hostů - M.Milotinský - R.Žitka, J.Vacek, K.Šidlo, Mar.Kölbl - L.Bartuněk, L.Venhuda, M.Křepela, R.Gottlieb - Jan Jonák, M.Vyžrálek - M.Kratochvíl, T.Marek, Z.Šarközi, A.Šustr

V předposledním zápase jara jsme zajížděli na škváru do Tavíkovic. Z důvodu několika vynucených absencí se nám kompletně rozpadla naše středová formace, a proto jsme při skládání sestavy museli značně improvizovat. Také domácí řešili problémy se sestavou, neboť k zápasu nastoupili pouze v jedenácti hráčích. Od prvních minut zápasu jsme byli lepším týmem, a tak nebylo překvapením, že jsme jako první v zápase zahrozili my. Po přihrávce L.Venhudy se do dobré příležitosti dostal M,Křepela, jehož přízemní křižná střela z hranice šestnáctky minula domácí branku. Skóre se poprvé měnilo ve 12.minutě, kdy po přihrávce M.Křepely odvrátil domácí obránce míč před nabíhajícím M.Vyžrálkem tak nešťastně, že míč přelétl vyběhnutého brankáře Válku a skončil až v domácí brance. Naší druhou branku mohl poté přidat M.Vyžrálek, který vystihl špatné autové vhazování mířící na domácího brankáře, ale ve vyložené šanci zamířil vedle branky. S přibývajícími minutami a po vystřídání naše tempo opadlo, v důsledku čehož se domácí dostali do pár nebezpečných příležitostí, ale Herold ani Hořínek nemířili přesně. Z naší strany mohl do poločasu zvýšit náš náskok M.Vyžrálek, kterému se však v dobré pozici nepodařilo přehodit vyběhnuvšího domácího brankáře. Do kabin se tak šlo za stavu 0:1 pro nás.

Také vstup do druhé půle se nám vydařil, a tak už po pár minutách bylo prakticky rozhodnuto o výsledku zápasu. V 48.minutě našel L.Venhuda přesně načasovanou uličkou nabíhajícího M.Vyžrálka, který přízemní střelou překonal domácího brankáře Války. O čtyři minuty později odhlavičkoval jeden z domácích míč pouze k Mar.Kölblovi, který si ztlumil míč na hrudi a střelou pod břevno z deseti metrů procpal míč skrze brankáře a domácí bránící hráče do branky. V 62.minutě už byl rozdíl čtyřbrankový, a to když se k míči dostal M.Vyžrálek, který poslal míč přesně do pravého horního rohu branky. Také ve druhé půli hrozili domácí zejména nákopy na nestárnoucího Herolda, ale zakončení tohoto hráče postrádaly větší přesnost. My jsme byli blízko další brance po rohovém kopu, kdy domácímu Válkovi vypadl míč z rukavic, ale dorážejícímu M.Kratochvílovi se nepodařilo dostat míč do domácí branky. Brankou neskončil ani nájezd L.Venhudy, který si v zakončení nepřišel na domácího brankáře. Páté branky jsme se nakonec dočkali v 82.minutě, kdy Jan Jonák vybídl ke skórování M.Vyžrálka, který obešel domácího brankáře a uklidil míč do prázdné branky. Zápas tak skončil našim jednoznačným vítězstvím v poměru 0:5. V posledním zápase sezony přivítáme v neděli dopoledne na našem hřišti tým Loděnic.

 

 

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář