Jdi na obsah Jdi na menu

Vlasatice - Skalice 6:0 (3:0)

11. 5. 2019

Vlasatice - Skalice 6:0 (3:0)

G: F.Ševčík 2, O.Matuška, A.Felmann, I.Filkorn, T. Vu Khac - 

Žluté karty: R.Žitka, L.Venhuda

Sestava hostů - R.Venhuda - L.Venhuda, J.Vacek, Mar.Kölbl, R.Žitka - Z.Vostřel, V.Šabata, M.Křepela, M.Knap - L.Bartuněk (30. F.J.Virgl), M.Vyžrálek (75. Z.Šarközi)

Sestava domácích - R.Vozábal - T.Wator, P.Cvingráf, P.Němčík, M,Vohradský - A.Felmann. T.Vu Khac, I.Filkorn, P.Lakatoš - F.Ševčík, O.Matuška 

Další zápas jsme odehráli po více než půl roce na hřišti soupeře a podle toho také náš výkon vypadal. Domácí ukázali svou kvalitu a v průběhu celého zápasu se hrálo prakticky jen před naší brankou. Úvodní možnosti domácích jsme přečkali, ale ve 20.minutě se již skóre měnilo. Centrovaný míč našel v pokutovém území domácího Matušky, který si zpracoval míč a střelou k bližší tyči překonal našeho brankáře. Druhou branku přidali domácí po brejkové situaci, kdy Matuška poslal do samostatného nájezdu Ševčíka, který prostřelil R.Venhudy. Stejný hráč přidal pěknou ranou k tyči zpoza vápna také třetí branku domácích. Do konce poločasu mohli přidat domácí ještě další branky, po brance volala zejména šance Matušky, jehož přízemní střela však těsně minula naší branku. Do kabin se tak šlo za stavu 3:0 pro domácí.

Hned v první minutě druhého poločasu se do šance dostal domácí T.Vu Khac, jehož střelu vykopnul skluzem na brankové čáře R.Žitka. Poté byla k vidění naše jediná šance zápasu, při které běžel Z.Vostřel sám na domácího brankáře, který však jeho pokus vyrazil na rohový kop. Po následném rohovém kopu předvedli domácí rychlý brejk do naší otevřené obrany, který zakončil střelou k tyči Felmann. V následujících deseti minutách nebyla k vidění žádná šance. V 65.minutě poslal domácí Vohradský přesný přízemní centr před naší branku na nabíhajícího Filkorna, jehož pokus s přispěním břevna skončil v naší brance. Od této chvíle si domácí vypracovali mnoho šancí, které naštěstí nebyly využity. Definitivní podobu výsledku tak dal v 80.minutě střelou z hranice šestnáctky T.Vu Khac. Z Vlasatic jsme si tak odvezli vysokou porážku a navíc jsme ještě přišli o zraněného L.Bartuňka. V dalším venkovním zápase nás čeká ještě silnější protivník, a to sousední Hostěradice, kterým patří první místo tabulky.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář