Jdi na obsah Jdi na menu

Skalice - Trstěnice 6:2 (4:1)

28. 8. 2016

Skalice - Trstěnice 6:2 (4:1)

G: Mar. Kölbl (Jan Jonák), Jan Jonák (R.Křepela), V.Šabata (M.Vyžrálek), vlastní Z.Krejčí, D.Vorbis (odr. míč), Mich. Kölbl (odr. míč) - Z.Krejčí, M.Procházka

Žlutá karta: 

Sestava domácích - L.Klim - R.Žitka, M.Kratochvíl, Mar. Kölbl, R.Gottlieb (55. M.Knap) - R.Křepela, D.Vorbis, L.Bartuněk (46. F.Gregor), Jan Jonák (80. Jakub Jonák) - V.Šabata, M.Vyžrálek (65.Mich. Kölbl)

Sestava hostů - M.Novák - J.Vacek, L.Molík, A.Čejka, T.Fiedler (55.K.Poul) - E.Grundaj, J.Sklenský, V.Čech, Z.Krejčí (75.Z.Šarközi) - P.Krejčí, M.Procházka  

Hned v prvním domácím zápase jsme na našem hřišti přivítali sousední Trstěnice, které v úvodním kole zvítězili 5:1 nad oslabeným týmem Braníšovic. Oproti předchozímu zápasu jsme nemohli v zápase využít služeb L.Venhudy, M. Křepely a V.Křepely, ale k zápasu byli tentokrát připraveni D.Vorbis, F.Gregor a také R.Gottlieb. Hosté nastoupili téměř v nejsilnější sestavě, když v základní sestavě oproti předchozímu zápase chyběl pouze Mihola. V útoku se tak představil M.Procházka, který byl v posledních letech nejlepším střelcem Hostěradic a do Trstěnic přestoupil těsně před začátkem sezony. V první půli jsme navázali na povedený druhý poločas z Jezeřan, když jsme velmi dobře obsazovali hráče soupeře a díky aktivnímu přístupu jsme nedávali soupeři čas na rozehrávku a výsledkem toho byla naše převaha v poli. Náš aktivní vstup do zápasu byl korunován ve 12. minutě, kdy Jan Jonák po rohu našel přesně hlavu Mar. Kölbla, který překonal hostujícího brankáře. Hosté mohli vyrovnat díky rychle rozehranému přímému kopu, ale střela z kopačky M.Procházky skončila na břevně naší branky. V 25. minutě jsme přidali druhou branku, kdy se na pravém křídle uvolnil R.Křepela, který poslal míč před branku na kopačku Jana Jonáka, který prostřelil brankáře hostů. Soupeř však hned po rozehře vstřelil kontaktní branku, při které využil vyběhnutí našeho brankáře, kdy M.Procházka poslal z levé strany míč před branku, kde byli dva neobsazení hostující hráči a Z.Krejčí dával míč do prázdné branky. Tato branka náš však nerozházela a do konce poločasu jsme pokračovali v aktivním výkonu, který byl korunován ještě dalšími dvěma brankami. V 35. minutě přihrál M.Vyžrálek přihrávku na velké vápno V.Šabatovi, který se zasekávačkou zbavil obránce a následnou střelou poslal míč přesně k tyči. Tato branka donutila se přesunout na stopera hostujícího špílmachra Sklenského, kterého jsme však v zápase díky dobrému bránění eliminovali. O pět minut později jsme přidali další branku, kdy se na pravé straně opět uvolnil R.Křepela, který přihrál míč před branku a hostující Z.Krejčí před našim nabíhajícím útočníkem poslal míč nechytatelně do vlastní branky. Kromě těchto branek jsme se dostali ještě do dalších dobrých příležitostí, kdy si vybavuji např. střelu M.Vyžrálka z levé strany, která minula hostující branku, a hlavičku Jana Jonáka po rohu, která mířila nad branku. Po první půli jsme tedy odcházeli do kabin s vedením 4:1.

V druhé půli jsme pokračovali v koncentrovaném výkonu a vítězství v zápase jsme si tak pohlídali. Naší pátou branku přidal zhruba v 60. minutě D.Vorbis, který tak korunoval svůj dobrý výkon, kdy po našem dlouhém obléhání soupeřovi branky se k němu dostal míč a náš hráč poslal na branku střelu ze dvaceti metrů, která s přispěním břevna skončila v síti soupeře. Hosté poté v 65. minutě vstřelili svou druhou branku, kdy dostal přihrávku do běhu M.Procházka, který obstřelil našeho brankáře. Stejný hráč mohl přidat branku ještě v 80.minutě, kdy jeho střela z přímého kopu z pravé strany orazítkovala břevno naší branky. Také my jsme si vypracovávali nebezpečné situace, kdy soupeřovi dělaly velké problémy zejména naše rychlé křídelní průniky, kdy za zmínku stojí např. průnik V.Šabaty, jehož střela jen těsně minula zadní tyč branky soupeře. V 90.minutě jsme přidali ještě šestou branku, kdy se po autu dostal k míči F.Gregor, který poslal míč před branku, kde se skluzem snažil míč dostat do branky Jakub Jonák, ale jeho zakončení bylo zablokováno, ale na zadní tyči uklízel míč do prázdné branky Mich. Kölbl. V derby jsme tak zaslouženě zvítězili 6:2, když jsme předvedli velmi dobrý bojovný výkon a všichni hráči, kteří k zápasu nastoupili tak zaslouží velkou pochvalu. V zápase jsme se prezentovali kromě bojovnosti také dobrými kombinačními akcemi, se kterými měla hostující obrana velké problémy, takže snad se tímto způsobem budeme prezentovat i v dalších zápasech na podzim. Ze strany soupeře hrozil zejména M.Procházka, který sice byl u obou branek soupeře, ale ani to našemu soupeři nepomohlo. V dalším kole nás čeká výjezd do Tavíkovic na místní škváru, kde to bývají tradičně velmi bojovné a těsné zápasy.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář