Jdi na obsah Jdi na menu

Skalice - Jezeřany B 3:2 (1:1)

8. 9. 2013

    Skalice- Jezeřany B 3:2 (1:1)

G: M.Věchet (odr.míč), K.Tapšík (penalta), M.Vyžrálek (R.Sysel) - Vlk penalta, Jakub Popela.

Žluté karty: K.Tapšík, R.Sysel, B.Hajzner.

Červená karta: B.Hajzner.

Sestava -  L.Klim - K.Tapšík, R.Sysel, Zd.Svoboda, R.Gottlieb (67. M.Hlávka) - M.Kratochvíl, B.Hajzner, M.Věchet, V.Křepela (80.M.Křepela) - L.Bartuněk, M.Vyžrálek.

V dalším domácím zápase jsme přivítali béčko Jezeřan a chtěli jsme potvrdit zisk tří bodů z Braníšovic. Zápas byl nakonec velmi vyrovnaný a nakonec jsme byli šťastnějším týmem. První šanci měli hosté, ale brejkovou situaci zakončili střelou z úhlu do boční sítě. Naše první střela skončila golem a ne jen tak ledajakým. Za vápnem se do odraženého vysokého míče opřel Věchet a jeho tvrdá střela skončila pod břevnem a aspirovala na titul gol roku našeho týmu. Mnoho šancí první půle nenabídla, pouze za nás měl šanci Vyžrálek, ale zakončil ji nepřesně a hosté se prezentovali střelou z vápna, kterou Klim vyrazil. Rozhodčí, který v první půlu nasadil přísný metr nám vyloučil v první půli Hajznera, který dostal první kartu za řeči a druhou za faul na půlce a tak jsme museli hrát přes 50 minut v oslabení. Na situaci jsme zareagovali stažením Bartuňka na střed zálohy a dohrávali jsme s jediným útočníkem. Vyrovnání přišlo v 42. minutě z pokutového kopu, i když náš brankář vystihl směr exekutora, tak na míč nedosáhl. Do kabin se šlo tedy za nerozhodnutého stavu.

Druhá půle začala pro nás nejhorším možným scénářem, když hostující záložník vystřelil za vápnem a jeho střela skončila pod břevnem. Naštěstí hned za chvíli jsme kopali také my penaltu, kdy faul na Vyžrálka potrestal z pokutového kopu Tapšík. Také druhá půle nenabídla mnoho šancí, hosté hrozili střelami z dálky, které jim naštěstí nešli a největší šanci měli po jednom rohu, kdy jsme měli velké štěstí, když hostující hráč zakončil přesně doprostřed. Nám se podařilo v oslabení přidat třetí gol, kdy Sysel vysunul Vyžrálka a ten zakončil přesně k tyči. Nakonec se nám tedy podařilo tento těžký zápas ubojovat a připsat si i v deseti lidech důležité tři body. V dnešním zápase si připsal premiéru v našem dresu Křepela a v závěru nám pomohl svou bojovností.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář