Jdi na obsah Jdi na menu

Višňové B - Skalice 2:3 (1:1)

31. 5. 2020

Višňové B - Skalice 2:3 (1:1)

G: - M.Vyžrálek 3 

Sestava hostů - M.Milotinský - L.Venhuda, M.Kratochvíl, B.Horák, R.Gottlieb - V.Čech, L.Horák, J.Fiala, M.Křepela - M.Knap, M.Vyžrálek - L.Bartuněk, Mar.Kölbl, M.Žitka, Z.Šarközi

Po více než dvouměsíční nucené přestávce z důvodu koronaviru jsme sehráli přátelský zápas proti týmu Višňové B. K zápasu jsme se sešli v poměrně hojném počtu, kdy náš tým ještě doplnili B.Horák a M.Žitka. Začátek zápasu pro nás nezačal vůbec dobře, neboť hned v první minutě skončil přesně zahraný přímý kop domácích v naší brance. Po inkasované brance jsme domácí na 20 minut zatlačili na jejich obrannou polovinu. Do několika nadějných příležitostí se dostali oba naši útočníci, kteří však domácího brankáře Indry nepřekonali. Když už se nám podařilo dostat míč do soupeřovi branky, tak branku J.Fialy neuznal z důvodu ofsajdu hlavní rozhodčí. Vyrovnat se nám tak podařilo až zhruba ve 20.minutě, kdy domácí obraně unikl M.Vyžrálek, který přehodil vyběhnutého domácího  brankáře. Poté následovala naše slabší pětiminutovka, během které se dostali domácí do pár nebezpečných zakončení, ale ani jeden jejich pokus nemířil na naší branku. Od 30.minuty jsme byli opět nebezpečnějším týmem my, ale domácí brankář vychytal jak samostatný nájezd M.Vyžrálka, tak tvrdou přízemní ránu M.Knapa z hranice šestnáctky. První poločas tak skončil remízou 1:1.   

Na začátku druhé půle pokračovala naše převaha v poli, avšak domácí se i přesto dostali opět do vedení. Za hranicí šestnáctky se dostal k míči domácí J.Adámek, který přízemní střelou k tyči překonal našeho brankáře. Po této brance jsme na chvíli vypadli ze zápasu a domácí mohli přidat třetí branku, poté co hlavní rozhodčí nařídil přísný pokutový kop za ruku R.Gottlieba. Domácí hráč však nařízenou penaltu sportovně poslal k nohám našeho brankáře. Postupem času jsme začali soupeře opět přehrávat, ale dlouho se nám nedařilo vstřelit kýžený vyrovnávající gól. Jako první se z naší strany dostal do šance po dobře zahraném přímém kopu M.Knapa J.Fiala, který však v dobré pozici minul domácí branku. Blízko brance byl po centru M.Vyžrálka i L.Horák, kterého však v klíčovém momentu zradilo zpracování míče a následné zakončení ve skluzu z úhlu skončilo mimo branku. Samostatný nájezd M.Vyžrálka pak zastavil domácí pomezní rozhodčí, který odmával našemu hráči ofsajd, i přesto že v době přihrávky byl M.Vyžrálek ještě na naší obranné polovině. Vyrovnání jsme se nakonec dočkali v 70.minutě, kdy domácí obraně unikl M.Vyžrálek, jehož obhození brankáře sice zastavila tyč, ale dobíhající domácí obránce míč smolně dopravil až do branky. Po vyrovnávající brance se dostali domácí do dvou ojedinělých zakončení, ale obě střely dokázal náš brankář vyrazit. Ke konci zápasu docházely domácím síly, a proto naše převaha s blížícím se koncem zápasu gradovala. Vedoucí branku měl na kopačce M.Žitka, M.Knap či M.Vyžrálek, ale dobře chytající domácí brankář střely našich hráčů dokázal vyrazit. Domácí brankář vytáhl na břevno i hlavičku Mar.Kölbla po rohovém kopu. Třetí branky jsme se nakonec dočkali v 85.minutě, kdy L.Horák našel v pokutovém území M.Vyžrálka, který ve skluzu poslal míč přesně k tyči. O chvíli později jsme mohli přidat ještě čtvrtou branku, ale V.Čecha po přihrávce M.Vyžrálka vychytal domácí Indra. Po dobrém výkonu jsme si tedy připsali zaslouženou výhru.  

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář