Jdi na obsah Jdi na menu

Skalice - Únanov B 2:6 (1:3)

24. 7. 2018

Skalice - Únanov B 2:6 (1:3)

G: M.Vyžrálek (J.Fiala), J.Fiala (sam.akce) - ?

Žluté karty:  

Sestava domácích - R.Venhuda - L.Venhuda, R.Ševčík, Mar. Kölbl, R.Gottlieb - L.Bartuněk, R.Křepela, J.Fiala, M.Kratochvíl - J.Virgl, M.Vyžrálek

V prvním přátelském zápase před sezonou 2018/2019 jsme na našem hřišti přivítali rezervu Únanova. V zápase jsme se museli vypořádat s velkým množstvím omluvenek, a tak se v našem dresu jako jedenáctý hráč objevil J.Fiala hrající za A tým našeho soupeře. V naší sestavě se objevili také dvě nové akvizice (R.Ševčík a J.Virgl), které jsme angažovali z dorostu Hostěradic. Ačkoliv tomu poločasový výsledek zápasu nenapovídá, tak jsme se v úvodním dějství neprezentovali špatným dojmem, ale náš výkon srážela špatná koncovka. Hned na začátku zápasu vybojoval míč J.Fiala, který byl v pokutovém území hostů zastaven faulem, ale hra pokračovala dále a z následného brejku se hosté radovali z úvodní branky, když hostující útočník zakončil svůj únik střelou kolem našeho brankáře. Po této inkasované brance jsme byli nebezpečnějším týmem, když hostům dělaly problémy zejména kombinace J.Fialy a M.Vyžrálka, avšak druhý jmenovaný neměl tentokrát v koncovce šťastný den. Naše vyrovnávající branka nakonec i tak přišla po kombinaci výše jmenovaných, kdy M.Vyžrálek střelou k bližší tyči obstřelil velmi dobře chytajícího Bindera. Poté se mohli dostat do vedení hosté, když po standartní situaci zastavil míč rukou na brankové čáře Mar.Kölbl, ale hostující hráč nasměřoval nařízenou penaltu pouze do břevna. Poté jsme měli několik brankových příležitostí, které se nám však bohužel nepodařilo využít, a tak se do vedení dostali přece jenom hosté. Před koncem poločasu jsme dali nejprve hodně prostoru hostům ve středu pole, čehož hosté využili, a kombinací do odkryté branky vstřelili svou druhou branku. Třetí branku přidali hosté po rohovém kopu, když se jednomu z obránců podařilo dostat míč v těžké pozici z velkého úhlu do naší branky. První poločas tak skončil vedením hostů 1:3.

Ve druhé půli už bylo znát, že nám dochází síly, a tak hosté svůj náskok ještě zvýraznily. Čtvrtou branku vstřelili hosté opět po kombinaci, kterou vyšperkovali přihrávkou před naší opuštěnou branku. Po této inkasované brance následovala hezká individuální akce J.Fialy, která byla zakončena tvrdou ranou, která se s přispěním břevna dostala až za brankovou čáru. Na tuto inkasovanou branku zareagovali hosté ještě dvěma dalšími brankami, když nejprve rána jednoho z hostů z hranice šestnáctky skončila až v naší síti a poté využil nikým neatakovaný hostující Klaris našeho špatného bránění rohového kopu. Před koncem zápasu jsme si ještě vypracovali závar, při kterém jsme se dostali hned ke třem střelám, ale tato situace jen dokumentovala naší smůlu v koncovce v tomto zápase. V úvodním přátelském zápase jsme tedy prohráli vysoko 2:6, ale není důvod být přehnaně smutní, neboť hlavním účelem zápasu bylo získat herní praxi po letní přestávce.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář