Jdi na obsah Jdi na menu

Skalice - Hluboké Mašůvky 5:4 (3:1)

15. 8. 2016

Skalice - Hluboké Mašůvky 5:4 (3:1)

G: V.Šabata (M.Vyžrálek), Jan Jonák (sam. akce), Mich. Kölbl (V.Křepela), M.Kratochvíl (M.Vyžrálek), M.Vyžrálek (Jan Jonák) - Z.Žák 2, ?, ?

Žlutá karta: 

Sestava domácích - L.Klim (46.R.Venhuda) - R.Žitka, M.Kratochvíl, Mar.Kölbl, V.Šabata - V.Křepela, L.Bartuněk, R.Křepela, Jan Jonák - M. Vyžrálek - Mich. Kölbl, F.Gregor

Poslední přátelský zápas před sezonou jsme na našem hřišti sehráli proti týmu Hlubokých Mašůvek. Zápas byl ovlivněn několika absencemi na obou stranách, a proto se oba týmy domluvily, že k zápasu nastoupí v deseti hráčích a bude se střídat hokejovým způsobem. Hosté se zřejmě v zápase museli vypořádat s více absencemi, ale i my jsme museli řešit problémy v naší sestavě, a tak si premiéru na kraji obrany odbyl V.Šabata, který byl v uplynulém ročníku nejlepším střelcem celé soutěže. V prvním poločase měli domácí územní převahu, ale díky naší dobře organizované hře jsme byli nebezpečnějším týmem my. Jako první dvakrát zahrozil aktivní V.Křepela, když ho nejprve po přihrávce M.Vyžrálka vychytal hostující brankář a podruhé jeho hlavička mířila mimo tři tyče. Zhruba v 10. minutě jsme se ujali vedení, když se V.Šabata z pozice levého obránce dostal až na pozici pravého útočníka a po zasekávačce hostujícímu obránci poslal náš hráč levačkou míč k přední tyči a překonal hostujícího obránce. Poté zahrozili dvěma zakončeními hosté, do kterých se dostal Z.Žák, který však našeho brankáře nepřekonal. Na naší straně zahrozil R.Křepela, který se pokusil přehodit z 20 metrů hostujícího brankáře, ale ten si s tímto pokusem poradil. Naší druhou branku tak dal Jan Jonák, který převzal míč na půlící čáře a svůj průnik zakončil skákavou střelou z dvaceti metru, se kterou si hostující brankář neporadil. Hned po rozehře vstřelili kontaktní branku hosté, když jejich hráč využil větší volnosti ve středu hřiště a střelou z hranice vápna překonal našeho brankáře. Poslední slovo v prvním poločase jsme však měli my, když V.Křepela poslal míč před branku na Mich. Kölbla, který si míč na malém vápně zpracoval a své zakončení zamířil do šibenice hostující branky. 

Druhá půle byla z naší strany horší, ale paradoxně jsme si oproti první půli vypracovali více vyložených šancí a nadějných brejků. Hosté vstřelili druhou branku po rohovém kopu, kdy zaváhal náš brankář a osamocený Z.Žák dával míč hlavou do prázdné branky. Z naší strany poté dvakrát zahrozil M.Vyžrálek, ale nejprve po samostatném úniku z levé strany orazítkoval tyč hostující branky a podruhé po dlouhém výkopu našeho brankáře napálil skákavý míč přesně do spojnice hostující branky. Hosté tak zhruba v 65. minutě vyrovnali, kdy se hostující záložník uvolnil na levé straně a poslal centr na osamoceného Z.Žáka, který svou hlavičku umístil přesně k zadní tyči. Po inkasované brance jsme si vypracovali další nadějné šance, když nejblíže brance byli V.Křepela, který ale minul prázdnou branku a F.Gregor, který v dobré pozici přestřelil hostující branku. Čtvrtou branku jsme tak vstřelili po pěkné rychlé akci, kdy Mich. Kölbl poslal míč do běhu na levou stranu M.Vyžrálkovi, který místo střely ještě přihrál míč před prázdnou branku M.Kratochvílovi, který uklidil míč do branky a dostal nás tak do vedení. Poslední naší branku přidal M.Vyžrálek, když mu na levé straně poslal míč do běhu Jan Jonák a náš útočník střelou k bližší tyči překonal hostujícího brankáře popáté. Těsně před koncem ještě přidali čtvrtou branku hosté, kteří zakončili brejk přihrávkou z pravé strany před branku, kde volný hostující hráč umístil míč do naší sítě. V posledním přátelském zápase jsme si tak nakonec připsali těsnou výhru 5.4. Celkové jsme si ve čtyřech přátelských zápasech před sezonou připsali tři výhry a jednu prohru s celkovým skórem 20:16, takže je zřejmé, že v sezoně se budeme muset soustředit na lepší obrannou fázi naší hry. V sobotu nás čeká velmi náročný první zápas sezony, kdy zajíždíme na půdu Jezeřan, kde se utkáme s místním B týmem, který jsme na jejich hřišti ještě nikdy neporazili.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář