Jdi na obsah Jdi na menu

Skalice - Hostěradice dorost 8:1 (3:1)

16. 8. 2015

Skalice - Hostěradice dorost 8:1 (3:1)

G: Jan Jonák 3, V.Šabata 2, Mich. Kölbl 2, R.Křepela -

 

Sestava: L.Klim - R.Žitka, L.Bartuněk, Mar.Kölbl, R.Gottlieb - Jan Jonák, R:Křepela, P.Krotký, V.Šabata - Mich. Kölbl, Jakub Jonák - Z.Šarközy, od 46.minuty M.Kratochvíl

 

V posledním zápase před zahájením sezony 2015/2016 jsme se utkali na hřišti v Trstěnicích s dorostem Hostěradic, kterému v současné době pomáhá náš bývalý trenér Knap. I přesto, že našemu týmu chybělo opět několik hráčů, tak naše sestava byla silná a svou premiéru si připsal patnáctiletý Jakub Jonák. Oba týmy hráli velmi ofenzivně a tak měli oba brankáři v celém zápase hodně práce. První branku zápasu vstřelil po individuální akci Křepely Šabata, který střílel do prázdné branky. Druhou branku vstřelil Křepela, který prošel s míčem až na malé vápno a tam zamířil přesně do horního rohu branky. Poté vstřelil kontaktní branku náš soupeř, když se po přihrávce za obranu dostal hostující hráč až před našeho brankáře a překonal ho. Poslední branku v prvním poločase vstřelil Jan Jonák. Během první půle jsme si vypracovali opravdu velké množství šancí, když několika skvělými zákroky podržel soupeře brankář Žák, který zneškodnil také pokutový kop zahrávaný našim brankářem. Také soupeř zahrozil několika akcemi a donutil našeho brankáře k několika zákrokům. 

Ve druhé půli se naše převaha ještě zvětšila a výsledkem toho bylo pět branek v brance soupeře. Čtvrtou branku vstřelil po hezké křídelní akci a přihrávce před branku opět Jan Jonák . Poté si svou druhou branku připsal Šabata, který se ve vápně prodral k míči a jeho střela s přispěním tyče skončila v síti. Šestou branku si připsal Mich. Kölbl, který po hezkém centru hlavičkoval do prázdné branky. Poté uzavřel hattrick Jan Jonák, který překonal brankáře soupeře tvrdou střelou pod břevno a poslední branku přidal Mich. Kölbl, který se dostal v pokutovém území ke střele, která byla tečovaná a překonala brankáře soupeře naposledy. I v druhé půli podržel svůj tým brankář soupeře Žák, když zneškodnil i druhý pokutový kop, který kopal debutant v našem týmu Jakub Jonák. Soupeř i v druhé půli několikrát zahrozil, ale na našeho brankáře už nevyzrál. Na závěr se patří pochválit i soupeře, který měl velkou nevýhodu v menších zkušenostech, ale i přesto bylo v týmu několik dobrých individualit a do budoucna se tento tým bude určitě zlepšovat. V neděli už začínáme novou sezonu, když na domácím hřišti přivítáme nově založený tým Moravského Krumlova C.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář