Jdi na obsah Jdi na menu

Skalice - Mackovice 2:2 (1:0)

22. 7. 2013

 Skalice - Mackovice 2:2 (1:0)

G: M.Věchet (M.Vyžrálek), M.Věchet (M.Vyžrálek).:

Sestava -  L.Klim - R.Sysel, K.Tapšík, M.Kratochvíl, J .Jonák - Z.Sarkozi, L.Bartuněk, M.Věchet, V.Šabata - M.Hlávka, M.Vyžrálek.- Mar.Kölbl, V.Křepela, M.Knap.

 

V prvním přátelském zápase jsme přivítali na domácím hřišti nově založený tým z Mackovic. Zápas jsme odehráli v kombinované sestavě, kdy nám vypomohli někteří dorostenci, kteří půjdou na hostování do některého dorosteneckého týmu v okolí. Nastoupil za nás také Sarkozi, který se však vrácí z hostování zpět do Trstěnic. Naopak nám chyběla posila z Hostěradic Horák a další hráči ze soupisky. V zápase se střídalo hokejovým způsobem a tak na lavičce v úvodu zápasu usedli také Kölbl, který promarodil celou jarní část a Křepela, který ještě stále není stoprocentně zdravotně v pořádku. Soupeř se od první minuty prezentoval kombinačním fotbalem, kdy nás také přehrával, ale postupem času jsme převzali iniciativu my a byli jsme nebezpečnějším týmem. V první půli padl pouze jeden gol, kdy po hezké akci centr Vyžrálka našel na zadní tyči neobsazeného Věcheta, který míč volejem uklidil k tyči. Více golu nepadlo, což bylo způsobeno dobrými výkony obou brankářů, kteří své týmy v zápase podrželi.

Druhá půle nám nevyšla, soupeř byl aktivnější a výsledkem toho byli jejich dva goly, kterými otočili skore. Hlavně druhý gol byl hezký, když jejich hráč z úhlu zatočil míč přesně do protější šibenice. Nám se podařilo vyrovnat až těsně před koncem, kdy opět Vyžrálek pěkně podržel  míč, uvolnil se nahrál Věchetovi, jehož střela mířila přesně k tyči. Remíza je vzhledem k průběhu zápasu asi spravedlivá, protože soupeř byl v poli asi lepší, ale více možností jsme si vypracovali zase my. Příští týden nás čeká v sobotu další příprava a to tentokrát turnaj v Trstěnicích.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář