Jdi na obsah Jdi na menu

Přátelský zápas Skalice - Hostěradice B 6:5 (2:0)

4. 8. 2013

 Skalice - Hostěradice B 6:5 (2:0)

G: M.Vyžrálek 2, J.Jonák 2, M.Hlávka, K.Tapšík penalta

Sestava -  L.Klim - K.Tapšík, M.Kratochvíl, Zd.Svovoda, R. Gottlieb - L.Bartuněk, B.Horák, M.Věchet, V.Křepela - M.Hlávka, M.Vyžrálek.- Mar.Kölbl, J.Jonák, R.Źitka, Z.Sarkozi

 

V posledním zápase před začátkem sezony jsme přivítali na našem hřišti Hostěradice B, kteří měli problémy se skládáním sestavy, ale nakonec se jim podařilo sehnat dostatek lidí. V našem týmu se poprvé objevil Horák, posila právě z Hostěradic. Naopak chyběl Hajzner, Sysel a Mich. Kölbl, a proto nás doplnila dvojice Jonák a Žitka, kteří hostují v dorostu v Horních Kounicích a Sarkozi, který se vrátil do Trstěnic. Soupeř nás v prvním poločase přehrával zejména kvůli svému ofenzivnímu pojetí hry, kdy útočili ve velkém počtu hráčů a díky Koníkovi a Krchňavému ovládli střed pole. Oba  prokázali, že ne náhodou hrají za dorost Moravského Krumlova. Dvakrát nás zachránila konstrukce branky, a tak jsme nakonec v prvním poločase zvítězili v poměru 2:0. První gol padl po akci Vyžrálka, který šel do souboje s brankářem, míč se poté dostal před branku kde ji z úhlu dorazil do branky Hlávka. Druhý gol dal Vyžrálek, kdy vystřelil ve vápně tvrdě pod břevno.

Druhá půle pokračovala ve stejném duchu, soupeř nás opět přehrával, ale tentokrát svoji převahu korunoval i goly, kdy vstřelil hned tři během pár minut a podařilo se mu otočit stav ve svůj prospěch. První gol padl po brejkové situaci a následné dorážce. Druhý a třetí gol padl po tvrdých umístěných střelách hostů z hranice vápna. Nám se podařilo vyrovnat Jonákem z brejkové situace, kdy vystřelil z obtížného úhlu přesně ke vzdálenější tyči. O chvíli později vedli opět hosté, kdy se dostali až před naší branku a překonali našeho brankáře. Vyrovnávající náš gol padl z pokutového kopu, který po faulu hostujícího brankáře na Hlávky proměnil Tapšík. Po chvíli vedli opět hosté, kdy zakončili přesně brejkovou situaci. Závěr zápasu ovlivnil fakt že hosté dohrávali v 10 lidech a díky tomu se nám podařilo nakonec zápas ještě otočit. Na 5:5 srovnával hlavičkou po rohovém kopu Jonák a vítězný gol vstřelil Vyžrálek po pěkné přihrávce Tapšíka, kdy obstřelil hostujícího brankáře. Nakonec jsme si tedy připsali cennou výhru a příští týden nás čeká již první mistrovský zápas doma proti Tavíkovicím, tak doufáme, že navážeme na výsledky z přípravy.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář